Επικοινωνια

Ξενίας 18, 11528 - Αθήνα (πλατεία Μαβίλη)

"Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου" -Ιπποκράτης

Map Icon

  • Φυσική Ιατρική
  • matinachr@gmail.com

Βιοσυντονισμός

 

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ

Η βιοσυντονιστική θεραπεία προσφέρει απαντήσεις σε κάποιον που επιθυμεί να αδυνατίσει και αναζητεί τους λόγους για τους οποίους δυσκολεύεται στην προσπάθειά του.

5

>>Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ- ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

βιοσυντονισμός

Τα τελευταία 12 χρόνια, από το 1998 συγκεκριμένα, από την εποχή δηλαδή που ήμουν στο 3ο έτος του Πανεπιστημίου αντιμετωπίζω – ή μάλλον (πλέον) αντιμετώπιζα – ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο παρέμενε τόσο για εμένα όσο και για ολόκληρη τη δυτική ιατρική επιστήμη ένας άλυτος γρίφος…

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΩ

τοξίνες

Από την πρώτη εκδήλωση της ασθένειας είχαν περάσει περίπου δέκα χρόνια. Κατέληξα να μην μπορώ να εργαστώ, να μην έχω κοπέλα μιας και δεν ήθελα να «φορτωθώ» σε κανέναν, να μην βγαίνω νύχτα, να μην τρώω έξω. Κατέληξα να μην ζω, απλά να υπάρχω.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑΖΑΝ, ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ

βιοανάδραση

«Τι να κάνω; Οι γιατροί δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Η ομοιοπαθητική δεν βοήθησε. Βελονισμό έκανα αλλά τίποτα (ξέχασα να αναφέρω ότι για περίπου ένα εξάμηνο είχα απευθυνθεί και σε έναν Κινέζο βελονιστή στην Αθήνα, πίσω από το Χίλτον, με καμία αξιοσημείωτη βελτίωση). Μπορείτε εσείς να με βοηθήσετε;», τους ρώτησα.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

bicom-LoadImage.ashx

Μια νέα εναλλακτική θεραπεία εφαρμόζεται τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Ονομάζεται βιοσυντονισμός και όπως μαρτυρά το όνομά της βασίζεται στην αρχή του συντονισμού.

 >>Διαβάστε περισσότερα

 

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΪΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

bicom-hqdefault

Bio – Resonance Therapy – Activating your healing DNA

  • Μια ανώδυνη θεραπεία που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική χωρίς παρενέργειες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα.

 >>Διαβάστε περισσότερα

 

 

Share this:

  • Facebook
  • Twitter
error: Content is protected !!