Επικοινωνια

Ξενίας 18, 11528 - Αθήνα (πλατεία Μαβίλη)

"Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου" -Ιπποκράτης

Map Icon

  • Φυσική Ιατρική
  • matinachr@gmail.com

Θεραπείες

«ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ;»

tsigaro

 

 

 

 

 

 

 

 

Το χρόνιο κάπνισμα προκαλεί κόπωση, πνευμονοπάθειες (βρογχίτιδες) και τελικά χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, καρδιαγγειακές παθήσεις, μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας και της στύσης ακόμη και σε ανθρώπους 40 με 50 ετών, καρκίνο του πνεύμονα.

>>Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ… ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

naturopathy migraines

Παρότι η φυσικοπαθητική θεραπεία κάθε ασθενούς είναι εξατομικευμένη, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα κύρια μέσα αντιμετώπισης των ασθενών με δυσκοιλιότητα, ημικρανίες, υπέρταση, άγχος και αϋπνία.

>>Διαβάστε περισσότερα

LIFE STYLE ΠΑΘΗΣΕΙΣ

naturopathy aupnies

Lifestyle παθήσεις: αντιμετωπίστε τις με τη Φυσικοπαθητική! Το άγχος, οι αϋπνίες, η δυσκοιλιότητα, ακόμη και οι ημικρανίες ή οι πόνοι στη μέση, αποτελούν ορισμένες από τις παθήσεις που, σε μεγάλο βαθμό, οφείλονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας, ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος, η κακή διατροφή είναι μερικοί από τους παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής που απειλούν την υγεία μας.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

painb

Διατροφή, Οζονοθεραπεία, Βελονισμός, Ομοιοπαθητική, Διαδερμική ηλεκτρική διέγερση, Οστεοπαθητική, χειροπρακτική, Βοτανοθεραπεία, Υδροθεραπεία, Φυσικοθεραπεία, χειρομάλαξη, μασάζ, Βιοσυντονισμός – Βιοαναδρόμηση, Τεχνικές χαλάρωσης, Alexander Technique και χρήση μαγνητικού πεδίου.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

paina

Ο πόνος μπορεί να είναι οξύς ή χρόνιος και οι αιτίες πολλές. Δεύτερο μέρος (προηγήθηκε αναφορά στο τι είναι και τι νοείται ότι είναι ο πόνος).

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΟΝΙΟΥ ΠΟΝΟΥ

pain

Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με φυσικά μέσα και εναλλακτικές Θεραπείες (τρίτο μέρος).

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

Russian-women-Beach-pictures-46

Οι γυναίκες αποτελούν την πλειονότητα των ανθρώπων που κάνουν δίαιτα, προσπαθώντας να ελέγξουν τα περιττά κιλά για αισθητικούς λόγους ή και για λόγους υγείας.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

strengthen

Η ικανότητα επιβίωσης και η καλή κατάσταση της υγείας μας βασίζεται στην άψογη ή αν όχι άψογη, στην ικανοποιητική λειτουργία του  ανοσοποιητικού μας συστήματος. Είναι το σύστημα εκείνο που είναι εντεταλμένο να διατηρεί την άμυνα του οργανισμού μας σε υψηλό επίπεδο.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ – ΓΡΙΠΗ

Krywma_xeimwna

Υπάρχει τρόπος να προφυλαχτούμε από το κρυολόγημα;

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΧΕΙΜΩΝΑΣ: ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

sika

Ο χειμώνας είναι μια ιδανική περίοδος για ξεκούραση, αποκατάσταση και αναζωογόνηση.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ

allergies

Ο δυτικός τρόπος ζωής, η αυξανομένη συνεχώς ατμοσφαιρική ρύπανση αστικού τύπου (αύξηση βιομηχανικών ρυπών, η αύξηση αριθμού αυτοκινήτων κ.λπ.) η τροφική αλυσίδα, τα δομικά υλικά κτιρίων, η  αλλεργίες σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο συχνές παθήσεις του ανθρώπου.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ

perivallon

Φαίνεται ότι ο ταχύτατα αυξανόμενος αριθμός των αλλεργικών ατόμων παγκοσμίως, οφείλεται στην περιβαλλοντική υποβάθμιση του πλανήτη με την καταστροφή των δασών και τη διαρκώς αυξανόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος με  χημικά, βαρέα μέταλλα κα.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GERSON

nopes trofes

Η θεραπευτική του Gerson, σύγχρονη ιατρική μέθοδος θεραπείας, προτείνεται για τις θεωρούμενες ανίατες παθήσεις (χρόνιες εκφυλιστικές παθήσεις) και αποτελεί φυσική θεραπεία που χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς ίασης του ίδιου του οργανισμού.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ponokefalos gynaika orizontia

Οι ημικρανίες δεν είναι ένας απλός πονοκέφαλος που μπορεί να περάσει βγαίνοντας στον καθαρό αέρα, ίσως παίρνοντας και ένα ήπιο παυσίπονο. Ο πόνος της ημικρανίας είναι αφόρητος και αναστατώνει όλο τον οργανισμό.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

apotoksinosi-ypar-1728x800_c

Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και νεανικό δέρμα; Απώλεια βάρους; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, τα διατροφικά προγράμματα που σας προτείνουμε θα σας βοηθήσουν να τον κατακτήσετε μέσα σε 7 ημέρες.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΪΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

bicom-hqdefault

Bio – Resonance Therapy – Activating your healing DNA

  • Μια ανώδυνη θεραπεία που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική χωρίς παρενέργειες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα

  • >>Διαβάστε περισσότερα

 

 

Share this:

  • Facebook
  • Twitter
error: Content is protected !!