Επικοινωνια

Ξενίας 18, 11528 - Αθήνα (πλατεία Μαβίλη)

"Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου" -Ιπποκράτης

Map Icon

  • Φυσική Ιατρική
  • matinachr@gmail.com

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ξενίας 18 (1ος όροφος), 11528, Αθήνα (Πλατεία Μαβίλη)

+30 6932-191724

E. matinachr@gmail.com

ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ

4

Ο έλεγχος του βάρους στην Φυσικοπαθητική Θεραπευτική δεν υπήρξε ποτέ θέμα θερμίδων, εξαρτάται από την ύπαρξη των θρεπτικών συστατικών που περιέχει η τροφή και την ικανότητα αποτοξίνωσής του οργανισμού.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

alternative-medicine

Η Φυσικοπαθητική Ιατρική είναι η σύγχρονη Ιπποκρατική Ιατρική. Η Φυσικοπαθητική ή όπως είναι διεθνώς γνωστή ως Naturopathic Medicine, έχει τις ρίζες της στον πατέρα της Ιατρικής τον Ιπποκράτη ο οποίος πρώτος περιέγραψε τον ανθρώπινο οργανισμό σαν ένα ολιστικό συνδυασμό σώματος, πνεύματος και νου, σε αρμονία με τα τέσσερα στοιχεία του φυσικού κόσμου. Η Φυσικοπαθητική είναι  προληπτική αλλά και θεραπευτική μέθοδος.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

massage

Οι Φυσικοπαθητικοί γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ποικιλία θεραπευτικών μεθόδων για να προάγουν την υγεία.

>>Διαβάστε περισσότερα

 

ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ: ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

paint

Τα οστά αποτελούν το σκελετό του σώματος μας, έτσι μας στηρίζουν, μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να κινηθούμε με τη βοήθεια των μυών, προστατεύουν πολύτιμα όργανα περικλείοντάς τα σε κοιλότητες που δημιουργούν, όπως τον εγκέφαλο στο κρανίο, τον νωτιαίο μυελό στη σπονδυλική στήλη, τον πνεύμονα και την καρδιά στον θώρακα.

>>Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Με την διατροφική αποτοξίνωση απομακρύνουμε τις τροφές που θεωρούνται «επιβλαβείς» για τον οργανισμό και ταυτόχρονα να αυξάνουμε την κατανάλωση τροφών που θεωρούνται ευεργετικές.

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βελονισμός ανακουφίζει ελευθερώνοντας στον εγκέφαλο ενδορφίνες και άλλους νευροδιαβιβαστές, που δρουν ως φυσικό παυσίπονο, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ρίχνει την πίεση και χαλαρώνει τους μύες.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, τον μεγάλο γιατρό της αρχαιότητας, οι πολύ αυστηρές δίαιτες όχι μόνο δεν είναι σωστές αλλά είναι και επικίνδυνες.

ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ

ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ

Εξετάζεται η ίριδα του ματιού, με σκοπό να γίνει διερεύνηση γενετικών προδιαθέσεων. Η μέθοδος στηρίζεται στην υπόθεση ότι κάθε όργανο στο ανθρώπινο σώμα αντιστοιχεί σε ένα μέρος της ίριδος.

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Η Ομοιοπαθητική, μια τελείως φυσική μέθοδος θεραπείας, θεραπεύει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες. Στοχεύει στην ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις και αποκαθιστώντας την διαταραγμένη του υγεία.

error: Content is protected !!