Επικοινωνια

Ξενίας 18, 11528 - Αθήνα (πλατεία Μαβίλη)

"Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου" -Ιπποκράτης

Map Icon

  • Φυσική Ιατρική
  • matinachr@gmail.com

Online συνεδρίες για καλύτερη υγεία… από απόσταση

Personal Healthcare
Virtually Anywhere

In-person, by phone or skype
It’s easy to get better, naturally!

skype: matina.chronopoulou

Οι online συνεδρίες, στην πραγματικότητα, είναι συνεδρίες συμβουλευτικής για να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν ή να βελτιώσετε την υγεία σας με φυσικές μεθόδους.

Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου (ίντερνετ), η Dr Mατίνα Χρονοπούλου μπορεί να σας παράσχει και online τις υπηρεσίες της Φυσικοπαθητικής Ιατρικής, τις οποίες παρέχει στο ιατρείο της στην Αθήνα.

Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος, που δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους, που δεν μπορούν να επισκεφθούν το κέντρο της Αθήνας, να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται σε έναν επαγγελματικό χώρο. Απευθύνεται σε όσους ζουν μακριά από την πρωτεύουσα, σε άλλες πόλεις ή αντιμετωπίζουν δυσκολία στη μετακίνησή τους.

Η επίσκεψη στο ιατρείο αντικαθίσταται από την διαδικτυακή επικοινωνία, η οποία πραγματοποιείται σε προκαθορισμένο χρόνο, μέσω του προγράμματος Skype, που θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας (παρέχεται δωρεάν στο ίντερνετ και εγκαθίσταται πολύ εύκολα). Αυτό παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας, οπτικής και ακουστικής ταυτοχρόνως.

Εναλλακτικά, σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, η επικοινωνία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά. Το ιατρείο της κας Χρονοπούλου σας καλεί στο σταθερό σας τηλέφωνο.

Στην πρώτη επικοινωνία, που θα διαρκέσει μία ώρα, θα γίνει η λήψη του ιστορικού και θα συζητηθούν τα προβλήματα που σας απασχολούν και θα σας δοθούν οδηγίες – διευκρινήσεις. Ακολούθως, έπειτα από μερικές ημέρες, θα σας αποσταλεί, το πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας γραπτώς και αναλυτικές οδηγίες, με e-mail ή ταχυδρομικά.

Μπορεί να επαναληφθεί η επικοινωνία για παροχή επιπλέον οδηγιών.

Αρχικά εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήσετε με e-mail η τηλεφωνικά στα τηλέφωνα:
210.6400411 – Κιν. 6932.191724 / email: matinachr@gmail.com

Dr. Matina Chronopoulou, BSc., N.D., PhD
Naturopathic Medicine – Homeopathy – Acupuncture – Bioresonance Therapy, Detoxification – Therapeutic Nutrition

* Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να υποκαθιστούν τις συμβουλές ή τις οδηγίες του γιατρού σας και δεν σημαίνουν πως οφείλετε να τροποποιήσετε τις θεραπείες που σας έχουν δοθεί.

Share this:

  • Facebook
  • Twitter
error: Content is protected !!